Näppäimistön yleiskuvaus

Arrow left Bluetooth®-näppäimistö BKB50 – tuen yleiskatsaus

Ill sony 15ki overview

1Kiinnitysura tablet-laitteelle
    2Latausportti
    3Merkkivalo
    4Laiteparinäppäin
    5Virtakytkin
    6Kosketusalusta

Näppäimistön ohjaustoiminnot

Näppäinsymboli

Näppäinyhdistelmä

Toiminto

Icn sony 15ki brightness down

Fn + F1Kirkkauden vähentäminen.

Icn sony 15ki brightness up

Fn + F2Kirkkauden lisääminen.

Icn sony 15ki volume down

Fn + F3Äänenvoimakkuuden vähentäminen.

Icn sony 15ki volume up

Fn + F4Äänenvoimakkuuden lisääminen.

Icn sony 15ki previous track

Fn + F5Edelliseen ääni- tai videotiedostoon siirtyminen.

Icn sony 15ki play pause

Fn + F6Valitun ääni- tai videotiedoston toistaminen tai toiston keskeyttäminen.

Icn sony 15ki next track

Fn + F7Seuraavaan ääni- tai videotiedostoon siirtyminen.

Icn sony 15ki select all

Fn + F8USB-tunnistustoiminnon käyttöönotto liitettyjen USB-laitteiden tunnistamiseksi.

Icn sony 15ki cut

Fn + F9Leikkaaminen.

Icn sony 15ki copy

Fn + F10Kopioiminen.

Icn sony 15ki paste

Fn + F11Liittäminen

Icn sony 15ki search

Fn + F12Haku

Icn sony 15ki open notification

Ilmoituspaneelin avaaminen.

Icn sony 15ki print screen

Näytön tulostaminen.

Icn sony 15ki turn on off

Näytön ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä.

Note

Yllä olevassa luettelossa ovat vain näppäinyhdistelmillä tehtävät ohjaustoiminnot ja muutamat muut yleisimmät näppäimet. Muut näppäimet, joita ei ole yllä olevassa luettelossa, toimivat samalla tavalla kuin useimmissa näppäimistöissä.

Merkkivalon tila

Vilkkuva sininenNäppäimistö on laiteparin muodostustilassa – jokin toinen laite voi muodostaa laiteparin näppäimistön kanssa.
    ValkoinenNäppäimistö on aktiivisessa tilassa.
    Vilkkuva valkoinenNäppäimistö on lepotilassa.
    VihreäAkkua ladataan, ja akun varaustaso on yli 90 %.
    KeltainenAkkua ladataan, ja akun varaustaso on 15–90 %.
    PunainenAkkua ladataan, ja akun varaustaso on alle 15 %.