Yleiskuvaus

Arrow left Bluetooth®-näppäimistö BKB50 – tuen yleiskatsaus

Liikkeellä oltaessa kätevä BKB50 Bluetooth®-näppäimistö auttaa käyttämään Xperia™ Z4 -tablet-laitetta tietokoneen tapaan. Bluetooth®-näppäimistö ja tablet-laite on helppo yhdistää laitepariksi NFC-toiminnolla. Kun Bluetooth®-näppäimistö on määritetty ja liitetty tablet-laitteeseen, se tunnistaa, kun tablet-laite suljetaan, ja se sammuu tarvittaessa säästääkseen virtaa.

Ill sony 15ki outline