account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Näppäimistön lataaminen

    Arrow left Bluetooth®-näppäimistö BKB50 – tuen yleiskatsaus

    Näppäimistön lataaminen

    Note

    Lataa näppäimistöä neljä tuntia, ennen kuin käytät sitä ensimmäisen kerran. Käytä vain tavallista laturia.

    Ill sony 15ki charging

    1. Kytke Android-puhelimen tai -tablet-laitteen laturi pistorasiaan.
    2. Kytke USB-kaapelin toinen pää laturiin.
    3. Kytke USB-kaapelin toinen pää näppäimistön latausporttiin.

    Note

    USB-mikrokaapelia ja laturia ei toimiteta ostoksen mukana.


    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!