Monipistetilan käyttäminen

Monipistetilassa voit yhdistää kuulokkeet samanaikaisesti kahteen yhteensopivaan Android- tai iOS-laitteeseen. Tällä tavalla voit vastaanottaa puheluja kummastakin puhelimesta ilman, että sinun täytyy katkaista yhteys ja muodostaa se uudelleen toiseen laitteeseen.

Yksipistetilassa kuulokkeet on yhdistetty vain yhteen Android- tai iOS-laitteeseen. Yksipistetila on oletusarvoisesti käytössä. Jos haluat pysyä yksipistetilassa ja yhdistää toiseen Android- tai iOS-laitteeseen, katkaise ensin yhteys nykyiseen laitteeseen ja muodosta sitten uusi yhteys toiseen laitteeseen.

Ääniavustajatoiminto ei ole käytettävissä monipistetilassa.

Monipistetilan käyttöön ottaminen

1. Sammuta kuulokkeiden virta.
  2. Paina äänenvoimakkuuspainiketta Äänenvoimakkuuden lisäysnäppäimen kuvake ja virtapainiketta Virtapainikkeen kuvake, kunnes merkkivalo vilkkuu nopeasti vihreänä kaksi kertaa. Kun monipistetila on käytössä, merkkivalo vilkkuu kahdesti vihreänä.
  3. Kun merkkivalo vilkkuu sinisenä, yhdistä kuulokkeet Android- tai iOS-laitteeseen.

Saat ohjeet laiteparin muodostamiseen kohdasta Kuulokkeiden yhdistäminen Android- tai iOS-laitteeseen

Yksipistetilan käyttöönotto

1. Sammuta kuulokkeiden virta.
  2. Paina äänenvoimakkuuspainiketta Äänenvoimakkuuden vähennysnäppäimen kuvake ja virtapainiketta Virtapainikkeen kuvake, kunnes merkkivalo vilkkuu nopeasti vihreänä kaksi kertaa. Kun yksipistetila on käytössä, merkkivalo vilkkuu vielä kerran.

Kun poistat monipistetilan käytöstä, viimeksi yhdistetty laite pysyy yhdistettynä kuulokkeisiin.