Lataaminen

Suosittelemme, että lataat kuulokkeita ennen ensimmäistä käyttökertaa Sony-laturilla. Merkkivalo muuttuu vihreäksi, kun akku on täynnä.

Jos kuulokkeiden akku tyhjentyy kokonaan, sen lataaminen täyteen kestää jopa 2 tuntia. Akku kestää musiikkia kuunnellessa noin 7,5 tuntia ja puheluita puhuessa noin 9 tuntia, jos lämpötila on 25 °C.

Kuulokkeissa on suojaamaton USB-portti. USB-portin on kuivuttava kokonaan, ennen kuin kaapelin voi liittää siihen latausta varten.

Kuulokkeiden lataaminen

Kuulokkeiden lataaminen
    1. Kytke latauskaapelin toinen pää laturiin tai tietokoneen USB-porttiin.
    2. Kytke kaapelin toinen pää kuulokkeiden USB-porttiin.

Voit tarkistaa suositellun laturin osoitteesta http://www.sonymobile.com/products/accessories/.