Anvendelse af berøringsskærmen

Tap

Ill sony 13ti tapping

• Åbn eller vælg et element.
    • Markér et afkrydsningsfelt eller en indstilling, eller fjern markeringen.
    • Indtast tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen.

Berøring af elementer, mens du holder ned

Ill sony 13ti touching and holding

• Flyt et element.
    • Aktivér en elementspecifik menu.
    • Aktivér valgtilstanden for f.eks. at vælge flere elementer på en liste.

Samling og spredning

Ill sony 13ti pinch

• Zoom ind eller ud på websider, fotos og kort, eller når du tager fotos og optager videoer.

Stryg

Ill sony 13ti scroll

• Rul op og ned i en liste.
    • Rul til venstre eller højre, f.eks. mellem ruderne på startskærmen.

Bladring

Ill sony 13ti flick

• Rul hurtigt, f.eks. i en liste eller på en webside. Du kan stoppe rullebevægelsen ved at tappe på skærmen.