Sådan sender du kontaktoplysninger

Sådan sender du dit eget visitkort

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Mig selv.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Del.
    4. Vælg en af de tilgængelige overførselsmetoder og følg anvisningerne på skærmen.

Sådan sender du en kontakt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den kontakt, hvis oplysninger du vil sende.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Del.
    4. Vælg en af de tilgængelige overførselsmetoder og følg anvisningerne på skærmen.

Sådan sendes flere kontakter på samme gang

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Marker flere.
    3. Markér kontakterne du vil sende, eller vælg alle hvis du vil sende alle kontakter.
    4. Tap på Icn sony gallery share, vælg derefter en af de tilgængelige overførselsmetoder og følg anvisningerne på skærmen.