Musikgenkendelse med TrackID™

Brug musikgenkendelsestjenesten TrackID™ til at identificere en sang, som du hører, når du er på farten. Hvis du bare optager en kort prøve af sangen, får du oplysninger om kunstneren, titlen og albummet i løbet af få sekunder. Du kan købe sange, der er identificeret af TrackID™, og du kan få vist TrackID™-hitlister for at se, hvad TrackID™-brugere i hele verden søger efter. Du opnår det bedste resultat, hvis du anvender TrackID™ i stille omgivelser.

Scr sony trackid overview

1 Opret en online TrackID™-profil
    2 Få vist aktuelle musikhitlister
    3 Få vist indstillinger for TrackID™
    4 Få vist oversigten over dine tidligere søgninger
    5 Identificer den musik, du hører

Note

Appen TrackID™ og tjenesten TrackID™ understøttes ikke i alle lande eller områder eller af alle netværk og/eller alle tjenesteudbydere i alle områder.

Sådan identificerer du musik med TrackID™-teknologi

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på TrackID™, og hold derefter enheden tæt på musikkilden.
    3. Tap på Icn sony app track id track. Hvis sangen genkendes af tjenesten TrackID™, vises resultatet på skærmen.

Tip

Tap på Icn sony key and back for at gå tilbage til startskærmen for TrackID™.

Sådan får du vist oplysninger om kunstneren for en sang

1. Når en sang genkendes af appen TrackID™, vises resultatet på startskærmen for TrackID™.
    2. Rul til det resultat, du vil have vist, og tap derefter for at åbne det.

Sådan sletter du en sang fra oversigten med numre

1. Åbn appen TrackID™, og find derefter den sang, du vil slette.
    2. Berør og hold nede på skærmen for at få Icn sony trackid delete vist.
    3. Tap på Icn sony trackid delete.