One touch-opsætning

Du kan anvende One touch-opsætningsfunktionen til at starte opsætningen automatisk af flere funktioner, som fungerer trådløst mellem to Xperia™-enheder. Du kan f.eks. anvende One touch-opsætning til at starte konfigurationen af de grundlæggende indstillinger for skærmspejling og Xperia Link™. Når du har fuldført opsætningen, kræves der kun én berøring, hver gang disse funktioner skal startes.

Funktionen One touch-opsætning aktiveres ved hjælp af NFC. Se de relevante afsnit i brugervejledningen for at få flere oplysninger om konfiguration af skærmspejling, medieserver, NFC og Bluetooth® på enheden.

Sådan starter du One-touch-opsætningen på enheden

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Xperia™-tilslutning > One touch-opsætning. NFC-funktionen slås automatisk til.
    3. Kontrollér, at NFC-funktionen på den anden Xperia™-enhed er slået til.
    4. Kontrollér, at begge enheders skærme er låst op og aktive.
    5. Hold de to enheder sammen, så NFC-detekteringsområdet på hver enhed rører hinanden. One-touch-opsætningsfunktionen startes automatisk.

Note

Begge enheder skal understøtte One-touch-opsætningsfunktionen.