account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    X-Reality™ for mobile

    Sonys X-Reality™ for mobile-teknologi forbedrer visningskvaliteten for fotos og video, efter du har taget dem, og giver dig tydeligere, skarpere og mere naturlige billeder. X-Reality™ for mobile er aktiveret som standard, men du kan deaktivere funktionen for at reducere batteriforbruget.

    Sådan slår du X-Reality™ for mobile til

    1. Tap på Icn sony home apptray normal på din startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Skærm.
    3. Træk skyderen ud for X-Reality for mobile til højre.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer