Identifikation af enhedens id-nummer

Din enhed har et entydigt id-nummer. På enheden kaldes dette nummer IMEI (International Mobile Equipment Identity).Du bør notere dette nummer. Du kan få brug for det, f.eks. hvis du skal have adgang til supporttjenesten Xperia™ Care og skal registrere din enhed. Hvis enheden bliver stjålet, kan nogle netværksudbydere desuden bruge dette nummer til at spærre for enhedens adgang til netværket i dit land.

Sådan får du vist IMEI-nummeret

Ill sony 13ti krc
    1. Tag dækslet over åbningen til mikro-SIM-kortet af.
    2. Anbring en fingernegl under den højre eller venstre kant af mærkatbakken, og træk derefter bakken udad for at se IMEI-nummeret.

Tip

Du kan også åbne telefonopkaldstasten på din enhed og indtaste *#06# for at få vist IMEI-nummeret.

Sådan får du vist IMEI-nummeret via enhedsindstillingerne

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Status > IMEI-oplysninger.