Support til enheden

Anvend supportprogrammet på din enhed for at søge en brugsvejledning, læs fejlsøgningsvejledningerne og søg information om softwareopdateringer og anden produktrelateret information.

Åbning af supportprogrammet

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Icn sony app support, og vælg derefter det ønskede supportelement.

Note

Sørg for, at du har en fungerende internetforbindelse, helst via ‎Wi-Fi®‎, for at begrænse takster i datatrafikken, når du bruger supportprogrammet.

Hjælp i menuer og programmer

Visse programmer og indstillinger har hjælp tilgængelig i funktionsmenuen, der normalt vises af Icn sony key menu i de specifikke programmer.

Hjælp os med at forbedre vores software

Du kan aktivere forsendelse af brugsinformation fra din enhed, så Sony Mobile kan modtage anonyme bug-rapporter og statistikker, der hjælper med at forbedre vores software. Ingen af de indsamlede oplysninger indeholder personlige data.

Sådan tillader du, at der sendes oplysninger om anvendelse

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Om telefonen > Indstillinger for brugsinformation.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Send brugsinformation, hvis det ikke allerede er markeret.
    4. Tap på Acceptér.