account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjælp os med at forbedre vores websted
Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Kompatibilitet med høreapparater

Indstillingen for kompatibilitet med høreapparater sørger for, at lyd fra din enhed fungerer sammen med standardhøreapparater.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du kompatibilitet med høreapparater

  1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Opkald.
  3. Træk skyderen ud for Hearing aids.
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Ja Nej
Dit input er værdifuldt!
Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
Send
Tak for dit input!
Find dit produkt
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer