Google Maps™ og navigation

Brug Google Maps™ til at spore din nuværende placering, få vist trafikmeldinger i realtid og få detaljerede rutevejledninger til din destination.

Appen Google Maps™ kræver en internetforbindelse, når den bruges online. Du kan blive opkrævet datagebyrer, når du opretter forbindelse til internettet fra enheden. Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du bruger denne app, skal du gå til http://support.google.com og klikke på linket "Maps til mobilenheder".

Note

Appen Google Maps™ er muligvis ikke tilgængelig på alle markeder, i alle lande og i alle områder.

Sådan anvender du Google Maps™

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Kort.