Generelle indstillinger for kamera

Oversigt over indstillinger for optagetilstand

Icn sony camera superior auto Bedste auto
    Optimer dine indstillinger til ethvert motiv.
    Icn sony camera mode manual Manuelt
    Juster kameraindstillingerne manuelt.
    Icn sony cam soundphoto Sound Photo
    Tag fotos med baggrundslyd.
    Icn sony camera ar effect AR-effekt
    Tag fotos eller optag video med virtuelle motiver og personer.
    Icn sony camera picture effect Kreativ effekt
    Føj effekter til fotos eller videoer.
    Icn sony sweep panorama Panorering
    Tag fotos med vidvinkel og i panoramaformat.

Optimal auto

Tilstanden Optimal auto registrerer de forhold, du tager billeder under, og justerer automatisk indstillingerne, så du får det bedst mulige foto.

Manuel tilstand

Anvend manuel tilstand, når du vil justere kameraindstillingerne for fotografering og videooptagelse manuelt.

AR-effekt

Du kan anvende AR-effekter (forstærket virkelighed) til dine fotos eller videoer for at gøre dem sjovere. Når du anvender kameraet, kan du integrere 3D-motiver med denne indstilling i dine fotos eller videoer. Du skal blot vælge den scene, du ønsker, og justere dens position i søgeren.

Kreative effekter

Du kan bruge forskellige effekter på dine fotos eller videoer. Du kan f.eks. tilføje en nostalgisk effekt, så dine fotos ser ældre ud, eller en skitseeffekt for at gøre billedet sjovere.

Sweep Panorama

Du kan tage vidvinkel og panoramafotos fra vandret eller lodret retning med en nem tryk-og stryg-bevægelse.

Sådan tager du et panoramafoto

1. Aktiver kameraet.
    2. Tap på Icn sony camera superior auto, og vælg derefter Icn sony sweep panorama.
    3. For at vælge en optagelsesretning skal du tappe på Icn sony camera pano direction.
    4. Tryk på skærmen, og flyt kameraet langsomt og roligt i den retning, som vises på skærmen.

Sådan hentes kameraprogramer

Du kan hente gratis eller betalte kameraprogrammer fra Google Play™ eller andre kilder. Inden du begynder at hente filer, skal du sørge for, at du har en fungerende internetforbindelse, helst via Wi-Fi® for at reducere udgifterne til datatrafik.

For at hente kameraprogrammer

1. Åbn kameraprogrammet.
    2. Tap på Icn sony camera superior auto, tap derefter på KAN HENTES.
    3. Vælg programmet, du vil hente, og følg vejledningen for at fuldføre installationen.

Hurtig start

Brug indstillingerne for Hurtig start til at aktivere kameraet, når skærmen er låst.

Optag kun
    Når du har trukket Icn sony camera cap mode normal indad, startes hovedkameraet fra slumretilstand.
    Start og optag
    Når du har trukket Icn sony camera cap mode normal indad, startes stillkameraet fra slumretilstand, og der tages et foto.
    Start og optag video
    Når du har trukket Icn sony camera cap mode normal indad, startes videokameraet fra slumretilstand, og der sættes en optagelse i gang.
    Slukket

Geotagning

Tag fotos med oplysninger om, hvor de er taget.

Trykoptagelse

Identificer et bestemt fokusområde, og berør derefter kameraskærmen med fingeren. Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

Datalagring

Du kan vælge at gemme dine data på enten et flytbart SD-kort eller på enhedens interne lager.

Internt lager
    Fotos eller videoer gemmes på enhedens hukommelse.
    SD-kort
    Fotos eller videoer gemmes på SD-kortet.

Touch Block

Aktivér for at deaktivere berøringen, så du undgår utilsigtede berøringer.

Hvidbalance

Denne funktion justerer farvebalancen efter lysforholdene. Ikonet for indstillingen af hvidbalance Icn sony cam white balance main vises på kameraskærmen.

Icn sony camera advanced settings white balance auto Auto
    Justerer farvebalancen automatisk efter lysforholdene.
    Icn sony camera advanced settings white balance incandescent Skinnende
    Justerer farvebalancen under forhold med varmt lys f.eks. glødepærer.
    Icn sony camera advanced settings white balance fluorescent Fluorescerende
    Justerer farvebalancen til fluorescerende belysning.
    Icn sony camera advanced settings white balance daylight Dagslys
    Justerer farvebalancen til udendørs brug i solskin.
    Icn sony camera advanced settings white balance cloudy Skyer
    Justerer farvebalancen til en overskyet himmel.

Note

Denne indstilling er kun tilgængelig i optagetilstanden Manuelt.