Favoritter og grupper

Du kan markere kontakter som favoritter, så du kan få hurtig adgang til dem fra appen Kontakter. Du kan også tildele kontakter til grupper for at få hurtigere adgang til grupper af kontakter inde fra appen Kontakter.

Sådan markerer og fravælger du en kontaktperson som favorit

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den kontaktperson, du vil tilføje eller fjerne fra dine favoritter.
    3. Tap på Icn sony infiniteview favorite btn.

Sådan får du vist dine favoritkontakter

1. På din Startskærm skal du tappe på Ikonet for programskærmen på Sony-smartphones og derefter tappe på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Favoritter.

Sådan tildeles kontakter til en gruppe

1. Tap på den kontakt, som du vil tildele til en gruppe, i appen Kontakter.
    2. Tap på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact, og tap derefter på linjen direkte under Grupper.
    3. Markér afkrydsningsfelterne for de grupper, hvor du vil tilføje kontakten.
    4. Tap på GEM.