Videoredigering med appen Movie Creator

Du kan redigere videoer, som du har taget med dit kamera. Du kan for eksempel beskære en video til den ønskede længde eller justere hastigheden på en video. Når du har gemt den redigerede video, bevares den oprindelige uændrede version af videoen på enheden.

Sådan beskærer du en video

1. Find den video, du vil afspille, i Album og tap på den.
    2. Tap eventuelt på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, og tap derefter på Icn sony movie edit > Beskær.
    3. For at flytte beskæringsrammen til en anden del af tidslinjen skal du berøre og holde nede på kanten af beskæringsrammen, trække den til den ønskede position og derefter tappe på Anvend.
    4. For at gemme en kopi af den beskårede video skal du tappe på Gem.

Sådan justerer du hastigheden på en video

1. Find den video, du vil afspille, i Album og tap på den.
    2. Tap eventuelt på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, og tap derefter på Icn sony movie edit > Hastighed.
    3. Vælg en indstilling, berør og hold derefter nede på kanten af tidslinjen, træk den til den ønskede position, og tap på Anvend.
    4. For at gemme en kopi af den redigerede video skal du tappe på Gem.