Konferenceopkald

Med et konferenceopkald eller et opkald med flere deltagere kan du føre en samtale med to eller flere personer samtidigt.

Note

Du kan få flere oplysninger om det antal deltagere du kan tilføje til et konferenceopkald, ved at kontakte netoperatøren.

Sådan foretager du et konferenceopkald

1. Under et aktuelt opkald skal du tappe på Icn sony dial contacts. Opkaldsloggen vises.
    2. Tap på Icn sony call dialpad pressed for at få vist det numeriske tastatur.
    3. Indtast nummeret til den anden deltager, og tap på Icn sony btn detail call. Det første deltager parkeres midlertidigt.
    4. Tap på Icn sony call conference for at føje den anden deltager til konferenceopkaldet og starte konferencen.
    5. Hvis du vil føje flere deltagere til opkaldet, skal du gentage de relevante trin som beskrevet ovenfor.

Sådan har du en privat samtale med en deltager i et konferenceopkald

1. Tap på Administrer konference under et igangværende konferenceopkald.
    2. Tap på telefonnummeret til den deltager, du vil have en privat samtale med.
    3. Tap på Icn sony call conference for at afslutte den private samtale og vende tilbage til konferenceopkaldet.

Sådan fjerner du en deltager fra et konferenceopkald

1. Tap på Administrer konference under et igangværende konferenceopkald.
    2. Tap på Icn sony call ongoing hangup ud for den deltager, du vil fjerne.

Sådan afslutter du et konferenceopkald

• Tap på Icn sony call ongoing hangup under opkaldet.