Computerværktøj

Xperia™ Companion er tilgængelig og kan hjælpe dig med at oprette forbindelse mellem din enhed og en computer og håndtere indhold, f.eks. kamera- og multimedieindhold, søge i filer på din enhed og administrere softwaren på din enhed.

Xperia™ Companion

Xperia™ Companion er computersoftware med en samling af værktøjer og programmer, du kan anvende, når du tilslutter din enhed til en computer. Med Xperia™ Companion kan du:

• Opdatere og reparere din enheds software.
    • Overføre indhold fra din gamle enhed ved brug af Xperia™ Transfer.
    • Tage backup af og gendanne indhold på din computer.
    • Synkronisere multimedieindhold – kameraindhold, musik og afspilningslister mellem din enhed og computer.
    • Gennemse filer på din enhed.

For at anvende Xperia™ Companion skal du bruge en computer med internetforbindelse og et af følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 7 eller nyere
    • Mac OS® X 10.8 eller nyere

Få mere at vide, og hent Xperia™ Companion til Windows eller Xperia™ Companion til Mac.