Farvekorrektion

Brug indstillingen Farvekorrektion til at justere, hvordan farver vises på skærmen for brugere, der er farveblinde, eller som har svært ved at skelne farver fra hinanden.

Sådan aktiverer du farvekorrektion

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Tilgængelighed > Rettelse af farve.
    3. Tap på til/fra-kontakten.
    4. Tap på Korrektionstilstand, og vælg derefter den rette farvefølsomhed.

Note

Farvekorrektion er i øjeblikket en prøvefunktion og kan påvirke enhedens ydeevne.