Samling

Der sidder et stykke beskyttende plastik på skærmen. Du skal taget arket af, inden du anvender berøringsskærmen. Ellers fungerer berøringsskærmen muligvis ikke korrekt.

For at isætte micro SIM-kortet

Note

Isæt ikke et hukommelseskort i åbningen til mikro-SIM-kortet.

Ill sony 13ti insert sim card
    1. Sæt en fingernegl i mellemrummet mellem dækslet over åbningen til mikro-SIM-kortet og enheden, og tag derefter dækslet af.
    2. Træk vha. en fingernegl micro SIM-kortholderen ud.
    3. Anbring mikro-SIM-kortet i holderen, så de guldfarvede kontakter på mikro-SIM-kortet vender opad.
    4. Isæt micro SIM-kortholderen tilbage i enheden.
    5. Sæt dækslet til micro SIM-kortets åbning på igen.

Note

Hvis du indsætter mikro-SIM-kortet i enheden uden SIM-kortholderen, kan mikro-SIM-kortet eller enheden blive beskadiget, og Sony Mobile yder ikke garanti og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader, der måtte opstå som følge af denne handling.

Sådan isætter du et hukommelseskort

Note

Isæt ikke et hukommelseskort i åbningen til mikro-SIM-kortet.

Ill sony 13ti insert mem card
    1. Sæt en fingernegl i mellemrummet mellem dækslet til hukommelseskortet og enheden. Tag derefter dækslet af hukommelseskortet.
    2. Placer hukommelseskortet i hukommelseskortets åbning med de guldfarvede kontakter ind mod dig. Skub derefter hukommelseskortet helt ind i åbningen, til du hører en klikkende lyd.
    3. Sæt dækslet til hukommelseskortet på igen.

Note

Hukommelseskort er måske ikke med i købet på alle markeder.

For at fjerne micro SIM-kortet

Ill sony 13ti remove sim card
    1. Fjern dækslet på micro SIM-kortets åbning.
    2. Træk micro SIM-kortholderen ud.
    3. Fjern micro SIM-kortet.
    4. Isæt micro SIM-kortholderen tilbage i åbningen.
    5. Sæt dækslet til micro SIM-kortets åbning på igen.

For at fjerne hukommelseskortet

Ill sony 13ti remove mem card
    1. Sluk enheden.
    2. Fjern dækslet til hukommelseskortets åbning, tryk derefter mod hukommelseskortets kant og frigør det.
    3. Træk kortet udad for at fjerne det helt.