Brug af din enhed som en fitness-hub med ANT+™

Du kan bruge enheden sammen med sundheds- og fitnessprodukter, der også understøtter ANT+™-teknologi. Hvis du f.eks. løber med en ANT+™-kompatibel pulsmåler og en fodpod (til måling af hastighed og afstand), kan du indsamle alle data fra løbeturen på din enhed. Du kan derefter analysere din præstation og se, hvordan du kan forbedre den.

Du kan hente en række apps fra Google Play™, som understøtter ANT+™-enheder, der er relateret til sport, fitness og sundhed. Du kan finde oplysninger om ANT+™-kompatible produkter ved at læse artiklen.