Tilføjelse og redigering af kontakter

Sådan tilføjer du en kontakt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Icn sony btn add contact.
    3. Hvis du har synkroniseret dine kontakter med en eller flere konti, og du tilføjer en kontakt for første gang, skal du vælge, hvilken konto du vil føje kontakten til. Alternativt kan du tappe på Ingen backup, hvis du kun vil anvende og gemme denne kontakt på enheden.
    4. Indtast eller vælg de relevante oplysninger for kontakten.
    5. Tap på GEM, når du er færdig.

Note

Når du har valgt en synkroniseringskonto i trin 3, bliver den konto foreslået som standard, næste gang du tilføjer en kontakt. Når du gemmer en kontakt på en særlig konto, vises den konto som standard, næste gang du tilføjer en kontakt. Hvis du har gemt en kontakt på en bestemt konto og ønsker at ændre det, skal du oprette en ny kontakt og vælge en anden konto at gemme den på.

Tip

Hvis du tilføjer et plustegn og landekoden før en kontakts telefonnummer, behøver du ikke at redigere nummeret igen, hvis du skal ringe til det fra udlandet.

Sådan redigerer du en kontakt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den kontakt, du vil redigere, og tap derefter på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Rediger de relevante oplysninger.
    4. Tap på GEM, når du er færdig.

Note

Nogle synkroniseringstjenester tillader ikke redigering af kontaktoplysninger.

Sådan knytter du et billede til en kontakt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den kontakt, du vil redigere, og tap derefter på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Tap på Icn sony contact edit add photo, og vælg derefter den metode, du vil bruge til at tilføje kontaktbilledet og redigere det, som du vil.
    4. Tap på GEM, når du har tilføjet billedet.

Tip

Du kan også føje et billede til en kontakt direkte fra appen Album. Hvis du vil tilføje et billede, som er gemt på en onlinekonto, skal du hente billedet først.

Sådan tilpasser du ringetonen for en kontakt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den kontakt, du vil redigere, og tap derefter på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Tap på Icn sony key menu > Indstil ringetone.
    4. Vælg en indstilling fra listen, eller tap på Icn sony select own ringtone for at vælge en musikfil, der er gemt på enheden. Tap derefter på Færdig.
    5. Tap på GEM.

Sådan sletter du kontakter

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Berør den kontakt, du vil slette, og hold fingeren nede.
    3. Tap på pil ned for at åbne rullemenuen, hvis du vil slette alle kontakter. Vælg derefter Marker alle.
    4. Tap på Icn sony contact delete, og tap derefter på Slet.

Sådan redigerer du kontaktoplysninger om dig selv

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Mig selv, og tap derefter på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Indtast de nye oplysninger, eller foretag de relevante ændringer.
    4. Tap på GEM, når du er færdig.

Sådan opretter du en ny kontakt fra en SMS

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony add contact from message > Gem.
    3. Vælg en nuværende kontakt, eller tap på Opret ny kontakt.
    4. Rediger kontaktoplysningerne, og tap på Færdig.