Widgets

Widgets er små apps, du kan bruge direkte via startskærmen. De fungerer også som genveje. Widgeten Vejr giver dig f.eks. mulighed for at se grundlæggende vejroplysninger direkte på startskærmen. Når du tapper på widgeten, åbnes den fulde app Vejr dog. Du kan hente flere widgets på Google Plan™.

Scr sony homescreen widget menu

Sådan tilføjer du en widget på Startskærmen

1. Berør og hold nede et tom område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer, og tap derefter på Widgets og apps.
  2. Find og tap på den widget, du vil tilføje.

For at ændre størrelsen på en widget

1. Berør og hold en widget indtil den forstørres og enheden vibrerer, frigør derefter widgetten. Hvis widget-størrelsen kan ændres, f.eks. Calendar-widgetten, så vises en fremhævet ramme og prikker til ændring af størrelsen.
  2. Træk prikkerne indad elller udad for at formindske eller udvide widgetten.
  3. Tap, for at bekræfte widgettens nye størrelse, på et vilkårligt sted på Startskærm.

Sådan flytter du en widget

• Berør en widget, og hold fingeren nede, indtil widgeten forstørres, og enheden vibrerer. Træk derefter widgeten til den nye placering.

Sådan sletter du en widget

• Berør og hold ned på en widget, indtil den forstørres, og enheden vibrerer. Træk den derefter til Icn sony menu delete homescreen.