Beskeder

Beskeder giver dig besked om hændelser, f.eks. nye meddelelser og kalenderbeskeder, samt igangværende aktiviteter, f.eks. filhentninger. Beskeder vises følgende steder:
  • på statuslinjen
  • i meddelelsespanelet
  • på låseskærmen

Sådan åbner og lukker du meddelelsespanelet

Scr sony 12do down up notification panel
  1. Hvis du vil åbne meddelelsespanelet, skal du trække statuslinjen nedad.
  2. Hvis du vil lukke meddelelsespanelet, skal du trække panelet opad.

Sådan reagerer du på en besked i meddelelsespanelet

• Tap på beskeden.

Sådan fjerner du en besked fra beskedpanelet

• Anbring din finger på en besked, og svip til venstre eller højre.

Sådan udvider du en besked i meddelelsespanelet

• Træk beskeden nedad.

Note

Det er ikke alle beskeder, der kan udvides.

Sådan rydder du alle beskeder i meddelelsespanelet

• Tap på Icn sony notification delete all.

Sådan reagerer du på en besked på låseskærmen

• Dobbelttap på beskeden.

Sådan afviser du en besked fra låseskærmen

• Anbring din finger på beskeden, og bladr til venstre eller højre.

Sådan udvider du en besked på låseskærmen

• Træk beskeden nedad.

Note

Det er ikke alle beskeder, der kan udvides.

Håndtering af beskeder på låseskærmen

Du kan konfigurere enheden, så det kun er udvalgte beskeder, der vises på låseskærmen. Du kan gøre det muligt at få adgang til alle beskeder og deres indhold, skjule følsomt indhold for alle beskeder eller bestemte apps eller vælge ikke at få vist nogen beskeder overhovedet.

Sådan vælger du de beskeder, der skal vises på låseskærmen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > lyd og underretning > Når enheden er låst.
  3. Vælg en indstilling.

Indstillinger for visning af beskeder på låseskærmen

Vis alt indhold i underretninger
Få vist alle beskeder på låseskærmen. Når denne indstilling er slået til, skal du huske, at alt indhold, herunder indhold i indgående mails og chatbeskeder, er synlige på låseskærmen, medmindre du angiver de relevante apps som Følsomt indhold i indstillingsmenuen Appunderretninger.
Skjul følsomt indhold i underretninger
Du skal have en pinkode, en adgangskode eller et mønster konfigureret som låseskærm, før denne indstilling er tilgængelig. Indholdet er skjult vises på låseskærmen, når du modtager følsomme beskeder. Du får f.eks. vist en besked for en indgående mail eller chatbesked, men indholdet vises ikke på låseskærmen.
Vis slet ingen underretninger
Du får ikke vist nogen beskeder på låseskærmen.

Angivelse af beskedniveauet for en app

Du kan angive forskellig adfærd for beskeder for de enkelte apps. Du kan f.eks. spærre alle mailbeskeder, prioritere Facebook™-beskeder og gøre indholdet af beskeder om meddelelser usynligt på låseskærmen.

Sådan angiver du beskedniveauet for en app

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > lyd og underretning > Appunderretninger.
  3. Vælg den app, du vil ændre beskedindstillingerne for.
  4. Træk den relevante skyder til højre.

Bskedniveauer og indstillinger for bestemte apps

Bloker
Vis aldrig beskeder for den valgte app.
Prioritet
Prioriterede beskeder vises på låseskærmen over alle andre beskeder.
Følsomt indhold
Denne indstilling er kun tilgængelig, hvis du har konfigureret en pinkode, en adgangskode eller et mønster som låseskærm og har valgt Vis alt indhold i underretninger under indstillingen Når enheden er låst. Beskeder for appen vises på låseskærmen, men deres indhold er ikke synligt.

Beskedindikator

Beskedindikatoren fortæller dig om batteristatus og andre hændelser. Et blinkende hvidt lys betyder f.eks., at der er en ny meddelelse eller et ubesvaret opkald. Beskedindikatoren er som standard aktiveret, men kan deaktiveres manuelt.

Ill sony 12do notification lamp

Note

Når beskedindikatoren er deaktiveret, lyser den kun, når der er en advarsel om batteristatus, f.eks. når batteriniveauet er under 15 %.

Sådan aktiverer du beskedindikatoren

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
  2. Find og tap på Indstillinger > lyd og underretning.
  3. Træk skyderen ud for Beskedindikator til højre.