Onlinemeddelelser og videochat

Du kan bruge appen Google Hangouts™ til onlinemeddelelser og videochat på enheden, så du kan chatte med venner, der også bruger programmet på computere, Android™-enheder og andre enheder. Du kan ændre enhver samtale til et videoopkald med flere venner, og du kan endda sende meddelelser til dine venner, når de er offline. Du kan også nemt se og dele fotos.

Hangouts™ kræver internetadgang og en Google™-konto. Gå til http://support.google.com/hangouts og klik på "Hangouts på din Android"-linket for at få flere oplysninger om at anvende programmet.

Note

Funktionen til videoopkald fungerer kun på enheder med et frontkamera.

Sådan bruger du programmet Hangouts™

1. Tap, fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal .
  2. Find og tap på Hangouts.