Sådan tjekkes dataforbrug

Du kan holde styr på mængden af data, der overføres til og fra enheden over dine mobildata eller Wi-Fi®-forbindelse i en given periode. Du kan f.eks. også få vist datamængden, der bruges af de enkelte programmer. For data, der overøres over mobildataforbindelsen, kan du også anvende dataforbrugsadvarsler og -begrænsninger til at undgå ekstra takster.

Note

Justering af indstillinger for dataforbrug kan hjælpe dig med bedre at styre dataforbruget, men kan ikke garantere at ekstra takster forebygges.

Sådan slås datatrafik til eller fra

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
  2. Søg og tap på Indstillinger > Databrug.
  3. Træk skyderen ved siden af Mobildatatrafik for at slå datatrafik til eller fra.

Tip

Når datatrafik er slået fra, kan enheden stadig oprette ‎Wi-Fi®‎, NFC- og Bluetooth®-forbindelser.

Sådan indstiller du en dataforbrugsadvarsel

1. Kontrollér, at mobildatatrafik er slået til.
  2. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
  3. Find og tap på Indstillinger > Databrug.
  4. Træk advarselslinjen til den ønskede værdi, hvis du vil indstille advarselsniveauet. Du modtager en advarselsbesked, når datatrafikmængden nærmer sig det niveau, du har indstillet.

Sådan indstiller du en grænse for mobildataforbrug

1. Kontrollér, at mobildatatrafik er slået til.
  2. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
  3. Find og tap på Indstillinger > Databrug.
  4. Træk skyderen ud for Angiv en grænse for mobildata til højre, og tap derefter på OK.
  5. Træk linjen for datagrænsen til den ønskede værdi, hvis du vil indstille grænsen for mobildataforbruget.

Note

Når dit dataforbrug når den indstillede grænse, slås mobildatatrafik på enheden automatisk fra.

Sådan styrer du individuelle programmers dataforbrug

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Databrug.
  3. Tap på den app, du vil styre forbruget for, og træk derefter skyderen ud for Begræns baggrundsdata for app til højre, og tap på OK.
  4. Tap på Indstillinger for app, og foretag de ønskede ændringer, hvis du vil have adgang til mere specifikke appindstillinger (hvis funktionen er tilgængelig).

Tip

Ydelsen af individuelle apps kan blive påvirket, hvis du ændrer relaterede indstillinger for dataforbrug.

Sådan kontrollerer du dataforbruget

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Databrug.
  3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Vis Wi‑Fi.
  4. Tap på fanen Wi-Fi for at få vist oplysninger om den mængde data, der er overført via Wi-Fi®.
  5. Tap på fanen Mobil for at få vist oplysninger om den mængde data, der er overført via en mobildataforbindelse.