Fotografering og videooptagelse

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z5 Compact
    Kameraoversigt på Sony-smartphone
    1 Objektiv på frontkamera
    2 Vælg optagetilstand
    3 Skift mellem front- og hovedkameraet
    4 Zoom ind eller ud
    5 Kameratast – Aktivér kameraet/tag fotos/optag videoer
    6 Se fotos og videoer
    7 Gem placering
    8 Tag fotos, eller optag videoer
    9 Gå et trin tilbage, eller afslut kameraet
    10 Indstillinger for optagetilstand
    11 Blitzindstillinger

Sådan tager du et foto fra låseskærmen

1. Hvis du vil aktivere skærmen, skal du trykke kortvarigt på til/fra-tasten Icn sony key and power k90.
    2. Berør og hold nede på Icn sony camera cap mode normal, og stryg den derefter i en vilkårlig retning for at aktivere kameraet.
    3. Når kameraet åbnes, skal du tappe på Icn sony camera onscreen lock button.

Tip

Du kan aktivere kameraet, når skærmen er låst og inaktiv. Det kan du gøre ved at trykke kameratasten helt ned. Tryk igen for at tage et foto.

For at tage et foto med kameratasten

1. Aktivér kameraet.
    2. Tryk på kameratasten helt ned.

Sådan tager du en selfie med frontkameraet

1. Aktivér kameraet.
    2. Tap på Icn sony cam front main.
    3. Tryk på kameratasten for at tage fotoet.

Sådan anvender du blitzen på stillkameraet

1. Når kameraet er åbent, skal du tappe på Icn sony camera quick settings flash auto.
    2. Vælg den ønskede blitzindstilling.
    3. Tag fotoet.

Sådan bruger du zoomfunktionen

• Når kameraet er åbent, skal du klemmer ind eller klemme ud på kameraskærmen.
    • Du kan også bruge volumentasten ved at trykke den op eller ned. Du kan aktivere denne funktion ved at tappe på Icn sony menu settings l og derefter tappe på Mere > Brug lydstyrketast til.

Sådan optager du en video ved hjælp af kameratasten

1. Aktivér kameraet.
    2. Stryg på skærmen for at vælge Icn sony camera switch video.
    3. Tryk på kameratasten for at starte optagelsen af en video.
    4. Tryk på kameratasten igen for at stoppe optagelsen.

Sådan optager du en video

1. Aktivér kameraet.
    2. Hvis videotilstand ikke er valgt, skal du stryge på skærmen for at vælge Icn sony camera switch video.
    3. Ret kameraet mod objektet.
    4. Tap på Icn sony gingerbread cam start recording for at starte optagelsen.
    5. Hvis du vil sætte videooptagelsen på pause, skal du tappe på Icn sony semc camera pause normal. Hvis du vil genoptage optagelsen, skal du tappe på Icn sony gingerbread cam start recording.
    6. Tap på Icn sony gingerbread cam stop recording for at stoppe optagelsen.

Sådan tager du et foto, mens du optager en video

• Sådan tager du et foto under optagelse af video, tap på Icn sony camera onscreen lock button. Fotoet tages, så snart du slipper kameraknappen.

Sådan får du vist fotos og videoer

1. Aktivér kameraet, og tap derefter på en miniature for at åbne et foto eller en video.
    2. Bladr til venstre eller højre for at få vist fotos og videoer.

Sådan sletter du et foto eller en video

1. Find det foto eller den video, du vil slette.
    2. Tap på skærmen for at få vist værktøjslinjerne.
    3. Tap på Icn sony menu delete.
    4. Tap på SLET for at bekræfte.