Fingeraftryksstyring

Note

Fingeraftryksfunktionen er ikke tilgængelig i USA.

I fingeraftryksstyring registreres der oplysninger om fingeraftryk, som kan bruges som en ekstra sikkerhedsmetode til oplåsning af din enhed eller godkendelse af køb. Du kan højst registrere fem fingeraftryk på din enhed.

Tip

Før du bruger fingeraftrykssensoren, skal du kontrollere, at sensoren er ren og fri for synlig fugt.

Sådan registreres fingeraftryk første gang

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
  2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
  3. Tap på Fortsæt, og bekræft derefter dit mønster, din pinkode eller din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre registreringen af fingeraftrykket.

Note

Når du registrerer et fingeraftryk første gang, bliver du også bedt om at angive et mønster, en pinkode eller en adgangskode som backup, hvis du ikke allerede har gjort det.

Tip

Fingeraftrykslæseren er placeret på til/fra-tasten og ikke på din enheds skærm. Før du bruger fingeraftrykssensoren, skal du kontrollere, at sensoren er ren og fri for synlig fugt.

Sådan registreres flere fingeraftryk

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
  2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
  3. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode.
  4. Tap Icn sony fingerprint add, følg derefter vejledningen på skærmen.

Sådan slettes et registreret fingeraftryk

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
  2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
  3. Tap på det registrerede fingeraftryk, og tap derefter på SLET > SLET.

Sådan omdøbes et registreret fingeraftryk

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
  2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
  3. Tap på et registreret fingeraftryk på listen, og angiv derefter et navn til fingeraftrykket.
  4. Tap på OK.