Forbedring af lydoutput

Du kan forbedre lyden på enheden ved at aktivere individuelle lydindstillinger manuelt, som f.eks. Equalizer og Surround sound. Du kan aktivere dynamisk normalisering for at minimere forskelle i volumen mellem sange eller videoer. Du kan også forbedre kvaliteten af komprimerede musikfiler, så det næsten bliver en lydkvalitet i høj opløsning, når du bruger trådførte høretelefoner.

Sådan forbedres lydoutputtet automatisk

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
    3. Aktivér funktionen ClearAudio+ ved at tappe på skyderen.

Sådan justerer du lydindstillingerne manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
    3. Hvis funktionen ClearAudio+ er aktiveret, skal du tappe på skyderen for at deaktivere den.
    4. Tap på Lydeffekter > Equalizer.
    5. Juster lydindstillingerne ved at trække frekvensbåndsknapperne op eller ned.

Tip

Den manuelle justering af indstillingerne for lydoutput har ingen effekt på taleprogrammer. Der er f.eks. ingen ændring i lydkvaliteten af taleopkald.

Sådan minimeres lydstyrkeforskelle ved hjælp af dynamisk normalisering

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
    3. Deaktiver funktionen DSEE HX ved at tappe på skyderen, hvis funktionen er aktiveret.
    4. Deaktiver Dynamisk normalisering funktionen ved at tappe på skyderen.

Sådan optimerer du kvaliteten af komprimerede musikfiler

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
    3. Aktivér funktionen DSEE HX ved at tappe på skyderen.

Note

Denne indstilling er kun tilgængelig for ikke-trådløse hovedtelefoner, der understøtter High-resolution Audio.