Programskærmen

Programskærmen, som du åbner fra startskærmen, indeholder de apps, der er forudinstalleret på enheden, samt de apps, du henter.

Programskærm på Sony-smartphone

Sådan får du vist alle apps på programskærmen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din startskærm.
    2. Bladr til venstre eller højre på programskærmen.

Sådan åbner du en app fra programskærmen

• Når programskærmen er åben, skal du bladre til venstre eller højre for at finde appen og derefter tappe på den.

Sådan søger du efter en app fra programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på Søg efter programmer, eller ganske enkelt stryge nedad på Programskærmen eller Startskærmen.
    2. Indtast navnet på den app, du vil søge efter.

Sådan arrangerer du apps på programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på Icn sony key menu.
    2. Tap på Sortér apps, og vælg derefter en indstilling.

Sådan føjer du en appgenvej til startskærmen

1. Gå til programskærmen, berør et appikon, og hold nede, indtil enheden vibrerer, og træk derefter ikonet til toppen af skærmen. Startskærmen åbnes.
    2. Træk ikonet til den ønskede placering på startskærmen, og slip det derefter.

Sådan flytter du en app på programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på Icn sony key menu.
    2. Sørg for, at Egen rækkefølge er valgt under Sortér apps.
    3. Berør et program, og hold nede, indtil enheden vibrerer. Træk derefter programmet til den nye placering.

Sådan deaktiveres eller fjernes et program fra Programskærmmen

Note

Deaktivering af en forudindstillet app sletter alle data, men appen kan aktiveres igen fra Indstillinger > Apps. Kun overførte apps kan fjernes fuldt.

1. Berør og hold nede på et hvilket som helst område på programskærmen, indtil enheden vibrerer. Alle programmer, der kan deaktiveres eller fjernes, vises derefter med Icn sony home uninstall.
    2. Tap på den relevante app, og tap derefter på DEAKTIVER, hvis appen er forudindstillet på din enhed, eller tap på OK, hvis appen er hentet, og du vil fjerne den.