Enheden registreres ikke af computeren, når den tilsluttes via et USB-kabel

Denne enhed har en USB-port uden dæksel. Hvis enheden bliver udsat for vand, skal du sørge for, at USB-porten er helt tør, før du sætter et USB-kabel i den.

• Kontrollér, at skærmen på din enhed er låst op, og at USB-tilslutningstilstanden i enheden er angivet til overførsel af filer. Standardtilslutningstilstanden er altid angivet til Oplader kun. Hvis en computer skal kunne registrere din enhed, skal du vælge tilslutningstilstanden for overførsel af filer, hver gang du slutter enheden til en computer.

Sådan indstiller du USB-forbindelsestilstanden til overførsel af filer

1. Sørg for, at din enhed er sluttet til en computer med et USB-kabel.
      2. Åbn din Startskærm , og træk statuslinjen nedad.
      3. Søg efter og tap på USB oplader denne enhed , og vælg derefter Overfør filer .

• Sørg for, at du bruger et originalt Sony USB-kabel, der specifikt er beregnet til din enhed, og at det er sat korrekt i enheden og computeren.

• Prøv at bruge en anden USB-port på computeren, og kontrollér, at enheden er tilsluttet direkte i den pågældende USB-port. Brug ikke en USB-hub eller et USB-forlængerkabel.

• Prøv at bruge et andet USB-kabel for at sikre, at kablet ikke er beskadiget.

• Konfigurer din enhed til at registrere USB-enheder, og tilslut USB-kablet igen.

Sådan konfigurerer du din enhed til at registrere USB-enheder

1. Åbn din Startskærm , og tap på .
      2. Søg efter og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > USB-forbindelse > Søg efter USB-enhed .

• Hvis du bruger en Mac, skal du sørge for, at Xperia™ Companion til Mac OS er installeret på din computer. Mac-computere understøtter ikke MTP, som er en udvidelse, der skal bruges til overførsel af filer mellem en computer og en Android™-enhed.

• Afbryd forbindelsen mellem din enhed og computeren, og ryd dataene i systemappen Medielager på din enhed. Genstart din enhed, og slut den til computeren.

Sådan rydder du programdata i Medielager

Der slettes ingen billeder, musikfiler eller andet medieindhold fra din enhed, når du rydder programdata. Men under processen mistes der måske relaterede filer, f.eks. afspilningslister og musikoplysninger.

1. Åbn din Startskærm, og tap på .
      2. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps .
      3. Tap på , og tap derefter på Vis systemapps .
      4. Tap på Medielagring > Lagerplads > RYD DATA > OK .

• Hvis din enhed har et hukommelseskort, skal du slukke enheden, fjerne hukommelseskortet og derefter sætte det i igen. Genstart computeren. Tænd enheden, og slut derefter enheden til computeren igen via USB-kablet.

• Genstart enheden og computeren.

• Prøv at bruge en anden computer.

• Hvis du leder efter en USB-driver til din enhed, kan du hente den her .

• Hvis du bruger Windows N eller Windows KN, skal du kontrollere, at du har hentet Media Feature Pack for at kunne udføre filoverførsel. Disse versioner af Windows understøtter ikke MTP-filoverførsel.

• Opdater enheden for at sikre, at du har optimal ydeevne og de nyeste forbedringer. Få mere at vide om, hvordan du opdaterer og finder den nyeste softwareversion.