Der er ingen netværksdækning eller mobildataforbindelse

• Hvis der ikke er nogen netværksdækning, kan du benytte følgende fremgangsmåde:
      • Sluk enheden, og tænd den igen. Derved lukker du alle åbne programmer og frigør hukommelse, hvilket undertiden kan løse problemet.

• Sørg for, at du har indstillet enheden til at bruge den netværkstype, som dit SIM-kort understøtter. Kontakt netværksoperatøren, hvis du ikke ved, hvilke netværkstyper der understøttes.

Sådan vælger du en netværkstilstand

1. Åbn din Startskærm , og tap på .
        2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk .
        3. Tap på Foretrukken netværkstype , og vælg en netværkstilstand.

• Kontrollér, at flytilstand er slået fra.

Sådan slår du flytilstand fra

1. Åbn din Startskærm , og tap på .
        2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere .
        3. Træk skyderen ud for Flytilstand til venstre.

• Kontrollér ikonet for signalstyrke på statuslinjen for at sikre, at enheden har forbindelse til et netværk. Hvis signalet er svagt, eller du ikke har noget signal, skal du gå til en åben plads eller tættere på et vindue.

• Kontrollér, at SIM-kortet fungerer korrekt. Sæt SIM-kortet i en anden enhed. Hvis det fungerer, er det sandsynligvis enheden, der er årsag til problemet. I dette tilfælde skal du kontakte det nærmeste Sony Mobile-servicecenter.

• Søg efter et netværk fra enheden for at kontrollere, om der er nogle tilgængelige netværk.

Sådan søger du efter tilgængelige mobilnetværk

1. Åbn din Startskærm , og tap på .
        2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk > Netværksudbydere .
        3. Vælg et netværk på den liste, der vises.

• Hvis enheden ikke modtager noget netværkssignal, eller signalet er for svagt, skal du kontakte netværksoperatøren og sikre, at netværket har dækning der, hvor du er.

• Hvis der ikke er nogen mobildataforbindelse, skal du benytte følgende fremgangsmåde:
      • Sluk enheden, og tænd den igen. Derved lukker du alle åbne programmer og frigør hukommelse, hvilket undertiden kan løse problemet.

• Deaktiver STAMINA-tilstand , og genstart din enhed. For at spare på batteriet deaktiverer STAMINA-tilstand mobildata, når skærmen er slukket.

Sådan deaktiverer du STAMINA-tilstand

1. Tap på på din Startskærm .
        2. Søg efter og tap på Indstillinger > Batteri .
        3. Tap på STAMINA-tilstand .
        4. Træk skyderen ud for STAMINA-tilstand til venstre.

• Sørg for, at du har et abonnement, der tillader, at du bruger internettet via et mobilnetværk. Kontakt din netværksoperatør for at få flere oplysninger.

• Gå til et andet område, og prøv igen. I områder med dårlig modtagelse, hvor der kan være problemer med netværksudbyderens basestation, kan mobildataforbindelsen gå tabt, og du kan derfor være nødt til at gå til et andet område.

• Når du bruger din enhed, når du er på farten, kan mobildataforbindelsen gå tabt på grund af problemer med netværksudbyderens netværk.

• Nogle gange opretter enheden kun forbindelse til et langsomt GSM-netværk (2G) og ikke netværk som f.eks. WCDMA (3G) eller LTE (4G) med en højere hastighed. Det skyldes, at enheden automatisk skifter mellem mobilnetværk, afhængigt af hvilke mobilnetværk der er tilgængelige i forskellige områder. Du kan indstille enheden til at bruge en bestemt mobilnetværkstilstand manuelt. Når du skifter netværkstilstand, kan det nogle gange tage op til flere minutter, før enheden opretter forbindelse til et netværk igen.

Sådan vælger du en netværkstilstand

1. Åbn din Startskærm , og tap på .
        2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk .
        3. Tap på Foretrukken netværkstype , og vælg en netværkstilstand.

• Hvis problemet ikke blev løst med en af de nævnte løsninger, kan du prøve at udføre disse handlinger efter hinanden. Kontrollér efter første handling, om problemet er løst, før du prøver den næste handling.
      • Opdater enheden for at sikre, at du har optimal ydeevne og de nyeste forbedringer. Få mere at vide om, hvordan du opdaterer og finder den nyeste softwareversion.

• Udfør en nulstilling til standardindstillingerne. Det er undertiden den bedste løsning, hvis din enhed ikke længere fungerer korrekt, men bemærk, at det sletter alle personlige data, der er gemt på enhedens interne hukommelse. Husk at tage en backup af de data, du vil bevare.

Sådan tager du backup af data via en computer

1. Sørg for, at Xperia™ Companion til Windows eller Mac OS er installeret på din pc eller Mac ®.
        2. Slut enheden til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
        3. Computer : Åbn Xperia™ Companion-softwaren. Computeren registrerer din enhed efter et kort øjeblik.
        4. Vælg Backup på hovedskærmen.
        5. Følg vejledningen på skærmen for at tage backup af data fra enheden.

Sådan foretager du en nulstilling af standardindstillingerne

1. Tag backup af vigtige data, der er gemt i den interne hukommelse på din enhed, på et hukommelseskort eller en anden hukommelse, som ikke er intern.
        2. Åbn din Startskærm , og tap på .
        3. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhedskopiering & nulstilling > Gendannelse af fabriksdata .
        4. Tap på Nulstil telefon .
        5. Tegn dit mønster for at låse skærmen op, hvis du bliver bedt om det, eller angiv din adgangskode eller pinkode for at låse skærmen op og fortsætte.
        6. For at bekræfte, tap på Slet alt for at bekræfte.

For at undgå permanent skade på din enhed, afbryd ikke proceduren for nulstilling af fabriksdata

Efter nulstilling af fabriksdata vil du miste adgang til alle de enkrypterede filer på dit SD-kort.

Din enhed gendannes ikke til en tidligere softwareversion af Android™, når du foretager en nulstilling til standardindstillingerne.