Skærmen forbliver mørk, efter jeg har afsluttet et opkald

Når du holder din Xperia™-enhed mod øret under en samtale, slukkes skærmen for at forhindre, at du ved et uheld aktiverer berøringsskærmen. Hvis du oplever, at skærmen ikke slås til igen, når du flytter enheden væk fra øret, kan du prøve følgende:

• Tryk let på til/fra-tasten som en midlertidig løsning. Hvis skærmen ikke slås til igen, kan du trykke på til/fra-tasten igen.

• Kontrollér, at du har fjernet den midlertidige beskyttelsesfilm, som var på skærmen, da du købte din Xperia™-enhed. Filmen er kun beregnet til at beskytte skærmen under forsendelse og er nem at trække af.

• Hvis du har film til beskyttelse af skærmen på din enhed, skal den være udviklet til lige præcis din Xperia™-model. Det er vigtigt, at filmen til beskyttelse af skærmen har huller, som er placeret på nøjagtigt en sådan måde, at nærhedssensoren ikke er blokeret. Du kan kontrollere den nøjagtige placering af nærhedssensoren for din Xperia™-model ved at se oversigtsillustrationen i brugervejledningen.

• Sluk enheden, og tænd den igen. Derved lukker du alle åbne programmer og frigør hukommelse, hvilket undertiden kan løse problemet.

• Opdater enheden for at sikre, at du har optimal ydeevne og de nyeste forbedringer. Få mere at vide om, hvordan du opdaterer og finder den nyeste softwareversion.

• Brug Xperia™ Companion-computerprogrammet til at udføre en softwarereparation for at nulstille din enhed. Bemærk, at alle data slettes fra enhedens interne lager, når du udfører en softwarereparation. Indhold, som du har gemt på et eksternt SD-kort, f.eks. fotos, videoer og musik, slettes ikke.

Sådan tager du backup af data via en computer

1. Sørg for, at Xperia™ Companion til Windows eller Mac OS er installeret på din pc eller Mac®.
      2. Slut enheden til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
      3. Computer: Åbn Xperia™ Companion-softwaren. Computeren registrerer din enhed efter et kort øjeblik.
      4. Vælg Backup på hovedskærmen.
      5. Følg vejledningen på skærmen for at tage backup af data fra enheden.

Sådan reparerer du enhedssoftwaren ved hjælp af Xperia™ Companion

Før du udfører en softwarereparation, skal du kontrollere, at du ved, hvad dine legitimationsoplysninger til Google™ er. Afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger, kan det være nødvendigt at angive dem for at starte enheden efter en softwarereparation.

1. Sørg for, at Xperia™ Companion til Windows eller Mac OS er installeret på din pc eller Mac®.
      2. Åbn Xperia™ Companion-softwaren på computeren, og vælg Softwarereparation på skærmen.
      3. Følg vejledningen på skærmen for at geninstallere softwaren og fuldføre reparationen.