Sådan anvendes enheden som en wallet

Anvend enheden som en tegnebog til at betale for varer uden at åbne din rigtige tegnebog. Alle dine installerede betalingstjenester lægges sammen for at blive vist og håndteret. Bemærk, at du foretage en betaling, skal du først slå NFC-funktionen til, inden enheden berører en kortlæser. Du kan finde flere oplysninger NFC under NFC.

Note

Mobile betalingstjenester er muligvis endnu ikke tilgængelig i alle områder.

Sådan håndteres betalingstjenester

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
  2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Tap og betal. Der vises en liste over betalingstjenester.
  3. Håndter betalingstjenesterne efter behov. Du kan f.eks. ændre din standardbetalingstjeneste.