Identifikation af enhedens id-nummer

Din enhed har et entydigt id-nummer. Du bør notere dette nummer. Du kan få brug for det, f.eks. hvis du skal have adgang til supporttjenesten Xperia™ Care og skal registrere din enhed.

Sådan får du vist IMEI-nummeret på mærkatbakken

Identifikationsnummeret på Sony Xperia™ Z2-tablet
    1. Åbn dækslet til åbningen til og hukommelseskortet.
    2. Fjern bakken til hukommelseskortet. Anbring en fingernegl eller en anden genstand med en lang fin spids under kanten af mærkatbakken, og træk derefter bakken udad. IMEI-nummeret vises på bakken.

Tip

Du kan også få vist IMEI-nummeret ved at åbne telefontastaturet og taste *#06#.

Sådan får du vist IMEI-nummeret via enhedsindstillingerne

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Om din tablet > Status > IMEI-oplysninger.