Hvorfor behøver jeg en Google™-konto?

Din Xperia™-enhed fra Sony kører på Android™-platformen, udviklet af Google™. Et udvalg af Google™-programmer og tjenester er tilgængelige på din enhed, når du køber dem, fx programmerne, Gmail™, Google Maps™, YouTube™ og Play Store™ som giver dig adgang til Google Play™ online-lager til hentning af Android™-programmer. For at få mest ud af disse tjenester har du behov for en Google™-konto. For eksempel er en Google™-konto nødvendig, hvis du vil:
    • Hente og installere programmer fra Google Play™.
    • Synkronisere e-mail, kontakter og kalenderen der bruger Gmail™.
    • Chatte med venner der bruger Hangouts™-app'en.
    • Synkronisere din browser-historik og bogmærker ved brug af Google Chrome™-webbrowseren.
    • Identificere dig som autoriseret bruger efter en softwarereparation ved brug af Xperia™ Companion.
    • Fjern-finde, -låse, -slette en tabt eller stjålen enhed ved brug af tjenesterne, my Xperia™ eller Android™ Device Manager.

For flere oplysninger om Android™ og Google™, gå til http://support.google.com.

Note

Det er afgørende, at du husker dit brugernavn og adgangskode til din Google™-konto. I visse situationer har du behov for at identificere dig selv, af sikkerhedsmæssige årsager, når du bruger din Google™-konto. Hvis du ikke, i disse situationer, opgiver dit brugernavn og adgangskode til din Google™-konto, vil din enhed blive låst. Ligeledes, hvis du har mere end én Google™-konto, sørg for at indtaste detaljerne til den relevante konto.

Sådan konfigurerer du en Google™-konto på enheden

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Kontosynkronisering > Tilføj konto > Google.
    3. Følg vejledningen i registreringsguiden for at oprette en Google™-konto, eller log på, hvis du allerede har en konto.

Tip

Du kan også oprette en Google-konto ved hjælp af opsætningsvejledningen, når du første gang starter din enhed, eller gå online senere og opret en konto på www.google.com/konto.

Sådan fjernes en Google™-konto

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Tap på Indstillinger > Konti og synkronisering > Google.
    3. Vælg den Google™-konto, du vil fjerne.
    4. Tap på Icn sony key menu > Fjern konto.
    5. Tap på Fjern konto igen for at bekræfte.

Note

Hvis du fjerner din Google™-konto, er de sikkerhedsfunktioner, der er knyttet til din Google™-konto, ikke længere tilgængelige.