Genveje og mapper

Brug genveje og mapper til at administrere dine apps og holde orden på startskærmen.

Oversigt over genveje og mapper

Genveje og mapper

1Få adgang til en app ved hjælp af en genvej
    2Få adgang til en mappe, der indeholder apps

Sådan føjer du en programgenvej til startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på din Startskærm.
    2. Tap på Widgets > Genveje i tilpasningsmenuen.
    3. Rul gennem listen og vælg et program. Det valgte program føjes til Startskærm.

Sådan flytter du et element på startskærmen

• Berør og hold elementet, indtil enheden vibrerer, og træk derefter elementet til den nye placering.

Sådan fjerner du et element fra startskærmen

• Berør og hold elementet nede, indtil enheden vibrerer, og træk derefter elementet til Fjern fra startskærm øverst på skærmen.

Sådan opretter du en mappe på startskærmen

• Berør og hold nede på et programikon eller en genvej, indtil enheden vibrerer, træk og slip det derefter oven på et andet programikon eller en anden genvej.

Sådan føjer du elementer til en mappe på startskærmen

• Berør og hold et element indtil enheden vibrerer, træk derefter elementet til mappen.

For at omdøbe mappe på Startskærmen

1. Tap på en mappe for at åbne den.
    2. Tap på mappens titellinje for at få vist Mappenavn-feltet.
    3. Indtast et nyt mappenavn, og tap på Udført.