Adgang til indstillinger

Få vist og skift enhedens indstillinger fra menuen Indstillinger. Der er adgang til menuen Indstillinger både fra appskærmen og meddelelsespanelet.

Sådan åbnes enhedsindstillingsmenuen fra programskærmen

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger.

Sådan får du vist oplysninger om din enhed

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Om din tablet.

Sådan aktiverer du skærmen vha. Tap for at vække-tilstand

1. Åbn din Startskærm, og tap på Indstillinger > Skærm, og tap derefter på Tap for at vække-skyderen for at aktivere funktionen.
    2. Mens skærmen er i slumretilstand, skal du tappe to gange for at aktivere den. Sørg for at tappe midt på skærmen.

Tip

Det tager et par sekunder, før funktionen er aktiveret.

Sådan åbner eller lukker du panelet Hurtige indstillinger

• Du kan åbne panelet Hurtige indstillinger ved at trække statuslinjen nedad.

Tip

Hvis du vil åbne panelet med hurtige indstillinger, skal du trække statuslinjen nedad med to fingre.

Sådan vælger du, hvilke indstillinger der skal vises i panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen helt ned ved at bruge to fingre, og tap derefter på Rediger.
    2. I sektionen nederst på skærmen skal du berøre ikonet for den hurtige indstilling, du vil tilføje, holde den nede og derefter trække og slippe den til den øverste del af skærmen.

Sådan omarrangeres panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen nedad, og tap derefter på Rediger.
    2. Berør og hold nede på et ikon, og flyt det derefter til den ønskede position.