account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjælp os med at forbedre vores websted
Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Igangværende opkald

Kort for igangværende opkald

1 Skift lyd til et Bluetooth-headset
2 Slå mikrofonen fra under et opkald
3 Indtast numre under et opkald
4 Parkér det aktuelle opkald, eller hent et parkeret opkald
5 Tilføj et nyt opkald
6 Afslut et opkald

Note

Din enhed har ikke en ørehøjttaler. Anvend højttaleren, eller tilslut et headset under opkald.

Sådan ændrer du skærmen under et opkald

  • Tryk volumentasten op eller ned.
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Ja Nej
Dit input er værdifuldt!
Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
Send
Tak for dit input!
Find dit produkt
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer