Støjreduktion

Din enhed understøtter headset med støjreduktion. Hvis du anvender et headset med støjreduktion med enheden, får du en meget mere klar lydkvalitet, f.eks. når du lytter til musik i støjende omgivelser (i en bus, et tog eller på et fly). Du kan også anvende denne funktion til at skabe et stille miljø, hvor du kan studere, arbejde eller læse.

Tip

For optimal ydelse anbefales det at anvende et headset med støjreduktion fra Sony.

Sådan anvender du et headset med støjreduktion

1. Slut headsettet med støjreduktion til enheden.
    2. Åbn din Startskærm, søg efter og tap på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Lyd > Indstillinger for tilbehør > Eliminer støj, og aktivér derefter Eliminer støj-funktionen ved at tappe på skyderen.
    3. Tap på Type af headset/høretlf., og vælg typen af headsets/hovedtelefoner.
    4. Hvis Eliminer støj skal forblive aktiveret under afspilning af musik eller video, eller når skærmen er aktiv, skal du tappe på skyderen ud for Strømsparetilstand for at aktivere denne funktion.
    5. Hvis Eliminer støj skal forblive aktiveret, mens headsettet er tilsluttet, skal du tappe på skyderen ud for Strømsparetilstand for at deaktivere denne funktion.

Note

Der medfølger muligvis ikke et headset med støjreduktion, når du køber din enhed.

Tip

Du kan også aktivere funktionen Eliminer støj via meddelelsespanelet, når et støjreducerende headset er tilsluttet din enhed.

Sådan justerer du indstillingerne for støjreduktion

1. Sørg for, at enheden er tilsluttet et headset med støjreduktion.
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Indstillinger for tilbehør >Eliminer støj > Støjmæssigt miljø.
    4. Vælg den relevante type støjreduktion, og tap derefter på OK.