Trådløs spejling af skærmen på din enhed

Du kan anvende skærmspejlingsfunktionen til at dele skærmen til en anden Xperia™-enhed på din enheds skærm uden at anvende en kabelforbindelse. Du kan også få vist indhold på din enhed på en skærm eller et tv, der understøtter Wi-Fi CERTIFIED Miracast™.

For at spejle skærmen fra en anden Xperia™-enhed på din enhed

1. Din enhed: På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > Skærmspejling.
    3. Under Modtag, tap på Start.
    4. Den anden enhed: Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    5. Søg og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > Skærmspejling > Start.
    6. Tap på OK og vælg en enhed.
    7. Din enhed: Tap på Accepter for at tillade, at der oprettes forbindelse til din enhed.

At spejle enhedens skærm på en tv-skærm

1. Tv: Følg instruktionerne i brugervejledningen til dit tv for at slå skærmspejlingsfunktionen til.
    2. Din enhed: Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg efter og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > Skærmspejling.
    4. Tap på Start i ruden Send.
    5. Tap på OK, og vælg en enhed.

Note

Denne funktion virker kun, hvis dit tv understøtter skærmspejling baseret på Wi-Fi CERTIFIED Miracast. Hvis tv'et ikke understøtter skærmspejling, skal du købe en separat, trådløs skærmadapter. Og når du bruger skærmspejling, må du ikke tildække enhedens ‎Wi-Fi‎ -antenneområde.

Sådan stopper du skærmspejling mellem enheder

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > Skærmspejling.
    3. Tap på Frakobl, og tap derefter på OK.