Trådløs Bluetooth®-teknologi

Anvend funktionen Bluetooth® til at sende filer til andre Bluetooth®-kompatible enheder eller oprette forbindelse til håndfrit tilbehør. Bluetooth®-forbindelser fungerer bedst inden for en afstand af 10 meter uden massive genstande imellem. I visse tilfælde skal du parre enheden manuelt med andre Bluetooth®-enheder.

Note

Interoperabilitet og kompatibilitet mellem Bluetooth®-enheder varierer.

Tip

Hvis du anvender en enhed med flere brugere, kan de enkelte brugere ændre Bluetooth®-indstillingerne, og ændringerne påvirker alle brugere.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Bluetooth®-funktionen

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Bluetooth.
    3. Tap på skyderen for Bluetooth for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Navngivning af enheden

Du kan give enheden et navn. Dette navn vises til andre enheder, når du har slået Bluetooth®-funktionen til, og enheden er indstillet til at være synlig.

Sådan giver du din enhed et navn

1. Kontrollér, at Bluetooth®-funktionen er slået til.
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Find og tap på Indstillinger > Bluetooth.
    4. Tap på Icn sony key menu > Omdøb denne enhed.
    5. Angiv et navn til enheden.
    6. Tap på OMDØB.

Parring med en anden Bluetooth®-enhed

Når du parrer din enhed med en anden enhed, kan du f.eks. slutte din enhed til et Bluetooth®-headset eller et Bluetooth®-bilsæt og bruge disse andre enheder til deling af musik.

Når du parrer din enhed med en anden Bluetooth®-enhed, husker din enhed denne parring. Når du parrer enheden med en Bluetooth®-enhed første gang, bliver du muligvis bedt om at angive en adgangskode. Enheden prøver automatisk den generiske adgangskode 0000. Hvis det ikke virker, skal du se i brugervejledningen til din Bluetooth®-enhed for at få adgangskoden til enheden. Det er ikke nødvendigt at indtaste denne adgangskode igen, næste gang du opretter forbindelse til en tidligere parret Bluetooth®-enhed.

Note

Visse Bluetooth®-enheder, f.eks. de fleste Bluetooth®-headsets, kræver, at du både parrer med og tilslutter til den anden enhed.

Tip

Du kan parre enheden med flere Bluetooth®-enheder, men du kan kun oprette forbindelse til én Bluetooth®-profil ad gangen.

Sådan parrer du enheden med en anden Bluetooth®-enhed

1. Kontrollér, at Bluetooth®-funktionen er aktiveret og synlig for andre Bluetooth®-enheder på den enhed, du vil parre enheden med.
    2. Fra din enheds Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Find og tap på Indstillinger > Bluetooth.
    4. Tap på Bluetooth-skyderen for at aktivere funktionen. En liste over de tilgængelige Bluetooth®-enheder vises.
    5. Tap på den Bluetooth®-enhed, du vil parre enheden med.
    6. Indtast eventuelt en adgangskode, eller bekræft den samme adgangskode på begge enheder.

Sådan opretter du forbindelse mellem din enhed og en anden Bluetooth®-enhed

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Bluetooth.
    3. Tap på den Bluetooth®-enhed, du vil forbinde til.

Sådan ophæver du parringen med en Bluetooth®-enhed

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Bluetooth.
    3. Under Forbundne enheder skal du tappe på Icn sony menu settings ud for navnet på den enhed, du vil ophæve parringen med.
    4. Tap på GLEM.

Sådan sendes og modtages elementer vha. Bluetooth®-teknologi

Anvend Bluetooth®-teknologi til at dele elementer med andre Bluetooth®-kompatible enheder, f.eks. telefoner eller computere. Du kan sende og modtage følgende slags elementer:
    • Fotos og videoer
    • Musik og andre lydfil
    • Websider

Sådan sender du elementer med Bluetooth®

1. Modtagerenhed: Kontrollér, at Bluetooth®-funktionen er slået til, og at enheden er synlig for andre Bluetooth®-enheder.
    2. Afsenderenhed: Åbn programmet, der indeholder det element, du vil sende, og rul til elementet.
    3. Afhængigt af programmet og det element, som du vil sende, skal du eventuelt berøre og holde elementet nede, åbne elementet og trykke på Icn sony home tap app share.
    4. Vælg Bluetooth.
    5. Slå Bluetooth® til, hvis du bliver bedt om det.
    6. Tap på navnet på modtagerenheden.
    7. Modtagerenhed: Acceptér forbindelsen, hvis du bliver bedt om det.
    8. Afsenderenhed: Bekræft overførslen til modtagerenheden, hvis du bliver bedt om det.
    9. Modtagerenhed: Acceptér det indgående element.

Sådan modtager du elementer med Bluetooth®

1. Sørg for, at Bluetooth®-funktionen er slået til og er synlig for andre Bluetooth®-enheder.
    2. Sendeenheden starter nu med at sende data til din enhed.
    3. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste den samme adgangskode på begge enheder eller bekræfte den foreslåede adgangskode.
    4. Når du får en besked om en indgående fil på din enhed, skal du trække statuslinjen nedad og tappe på beskeden for at acceptere filoverførslen.
    5. Tap på Accepter for at starte filoverførslen.
    6. Hvis du vil have vist overførslens status, kan du trække statuslinjen nedad.
    7. Hvis du vil åbne et modtaget element, skal du trække statuslinjen nedad og tappe på den relevante besked.

Sådan får du vist filer, du har modtaget via Bluetooth®

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Bluetooth.
    3. Tryk på Icn sony key menu, og vælg Vis modtagne filer.