Opdaterer din enhed

Arrow left Oversigt over support til Xperia™ Z3 Tablet Compact WiFi

Du skal opdatere softwaren i din enhed for at få de sidste nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser og på den måde sikre, at enheden fungerer optimalt. Når en softwareopdatering er tilgængelig, vises Icn sony stat notify system update på statuslinjen. Du kan også søge efter nye opdateringer manuelt, eller planlægge en opdatering.

Før du opdaterer din enhed, skal du overveje følgende:

• Kontrollér, at du har tilstrækkelig ledig lagerkapacitet, inden du starter opdateringen.
    • Hvis du anvender en enhed med flere brugere, skal du logge på som ejer, dvs. som den primære bruger, for at opdatere enheden.
    • Efter system- og programopdateringer vises funktionerne på din enhed måske på en anden måde end beskrevet i denne brugervejledning. Android™-versionen påvirkes måske ikke af en opdatering.

Du kan få flere oplysninger om softwareopdateringer ved at gå til Softwareopdatering.

Sådan tjekker du for ny software

1. Hvis du bruger en enhed med flere brugere, sørg for at være logget på som ejeren.
    2. På din Startskærm, tap på Icn sony and app tray tablet.
    3. Søg og tap Indstillinger > Om telefonen > Softwareopdatering.

Note

Hvis ikke der er ny software tilgængelig, er det muligt, at du ikke har tilstrækkeligt ledig hukommelse på din enhed. Hvis din Xperia™-enhed har mindre end 500 Mb fri intern hukommelse (enhedshukommelse) tilgængelig, vil du ikke modtage nogen information om ny software. Følgende besked vises i beskedpanelet for at advare dig om manglen på lagerplads: Lagerplads udløbet. Nogle systemfunktioner virker måske ikke. Hvis du modtager denne besked, skal du frigøre noget intern hukommelse (enhedshukommelse), inden du kan modtage meddelelser om, at der er ny software tilgængelig.

Sådan opdateres enheden trådløst

Anvend Update Center til at opdatere enheden trådløst. Det håndterer både programopdateringer og systemopdateringer og kan også lette hentningen af nye programmer, som er udviklet til enheden.

Sådan henter og installerer du en systemopdatering

1. Hvis du bruger en enhed med flere brugere, sørg for at være logget på som ejeren.
    2. På din Startskærm, tap på Icn sony and app tray tablet.
    3. Søg og tap Indstillinger > Om telefonen > Softwareopdatering.
    4. Hvis der er en systemopdatering tilgængelig, tap på Overfør for at hente den til din enhed.
    5. Når overførslen er gennemført, skal du tappe på Installér og følge vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

Sådan konfigurerer du automatisk installation

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony and app tray tablet.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Om telefonen > Softwareopdatering.
    3. Tap på Icn sony key menu, tap på Indstillinger, og vælg derefter en indstilling.

Sådan opdaterer du din enhed vha. en computer

1. Brug et USB-kabel til at tilslutte din enhed til computeren.
    2. Kontrollér, at skærmen på din enhed er låst op, og at USB-tilslutningstilstanden i enheden er angivet til Til at overføre filer (MTP).
    3. Åbn Xperia™ Companion, hvis programmet ikke startes automatisk.
    4. Kontrollér, at computeren kan få adgang til internettet.
    5. Computer: Hvis der findes en ny softwareopdatering, vises der et pop op-vindue. Følg vejledningen på skærmen for at køre de relevante softwareopdateringer.

Note

Hvis du ikke har Xperia™ Companion-software installeret på den pågældende computer, skal du slutte din enhed til computeren og følge installationsvejledningen på skærmen. Sørg for, at du bruger det USB-kabel, der fulgte med enheden, og at det er sluttet korrekt til enheden og computeren.