Lydvolumen

Du kan justere lydstyrken for ringetonen for beskeder, lige som for afspilning af musik og video.

Sådan justerer du lydstyrken for afspilning af medier med lydstyrketasten

• Tryk lydstyrketasten op eller ned, når du afspiller musik eller videoklip, også selvom skærmen er låst.

Sådan slår du vibrationstilstand til

• Tryk tasten for lydstyrke ned eller op, indtil Icn sony stat sys ringer vibrate vises på statuslinjen.

Sådan justerer du lydstyrken

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og underretning.
    3. Træk skyderne for lydstyrke til de ønskede positioner.

Note

Du kan også trykke lydstyrketasten op eller ned og derefter tappe på Icn sony adjust volumn for at justere lydstyrken for beskeder, afspilning af medier eller alarm hver for sig.

Sådan vælger du beskedlyden

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony and app tray tablet.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd og underretning > Beskedlyd.
    3. Vælg en indstilling på listen, eller tap på Icn sony browser add for at vælge en musikfil, der er gemt på enheden.
    4. Tap på Udført for at bekræfte.

Tip

Nogle programmer har deres egen specifikke beskedlyd, som kan vælges fra programindstillingerne.

Sådan aktiverer du berøringstoner

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og underretning > Andre lyde.
    3. Træk skyderen ud for Lyd ved berøring til højre.