Udførelse af diagnosticeringstests på din enhed

Xperia™ Diagnostics-appen kan teste en bestemt funktion eller foretage en komplet diagnosticeringstest for at kontrollere, at Xperia™-enheden fungerer korrekt.

Xperia™ Diagnostics kan:
    • vurdere potentielle hardware- eller softwareproblemer på Xperia™-enheden.
    • analysere, hvor godt apps fungerer på din enhed.
    • identificere installeret software og vise nyttige oplysninger om din enhed.

Note

Xperia™ Diagnostics-appen er forudinstalleret på de fleste Android™-enheder fra Sony. Hvis du ikke kan vælge diagnosticering under Indstillinger > Om din tablet, kan du hente en lightversion i Google Play™.

Sådan udfører du en bestemt diagnosticeringstest

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om din tablet > Diagnosticering > Test .
    3. Vælg en test på listen.
    4. Følg vejledningen, og tap på Ja eller Nej for at bekræfte, om en funktion virker.

Sådan udfører du alle diagnosticeringstests

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Om din tablet > Diagnosticering > Test > Kør alle.
    3. Følg vejledningen, og tap på Ja eller Nej for at bekræfte, om en funktion virker.

Sådan får du vist oplysninger om din enhed

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om din tablet > Diagnosticering > Fakta.