Forbedring af lydoutput

Du kan forbedre lyden på enheden ved at aktivere individuelle lydindstillinger manuelt, som f.eks. Equalizer og Surround sound. Du kan aktivere dynamisk normalisering for at minimere forskelle i volumen mellem sange eller videoer. Du kan også forbedre kvaliteten af komprimerede musikfiler, så det næsten bliver en lydkvalitet i høj opløsning, når du bruger trådførte høretelefoner.

Sådan forbedrer du lydoutputtet manuelt

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på startskærmen.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og underretning > Lydindstillinger.
  3. Træk skyderen ud for ClearAudio+ til højre.

Sådan justerer du lydindstillingerne manuelt

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på startskærmen.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og underretning > Lydindstillinger.
  3. Træk skyderen ud for ClearAudio+ til venstre.
  4. Tap på Lydeffekter > Equalizer.
  5. Træk frekvensbåndsknapperne op eller ned for at justere lydindstillingerne.

Note

Den manuelle justering af indstillingerne for lydoutput har ingen effekt på stemmeprogrammer. Der er f.eks. ingen ændring i lydkvaliteten af taleopkald.

Sådan minimerer du lydstyrkeforskelle ved hjælp af dynamisk normalisering

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på startskærmen.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og underretning > Lydindstillinger.
  3. Træk skyderen ud for Dynamisk normalisering til højre.