Backup af kontakter

Du kan bruge et hukommelseskort eller en USB-lagerenhed til at tage backup af kontakter. Under Overførsel af kontakter kan du finde flere oplysninger om, hvordan du gendanner kontakter på din enhed.

Sådan eksporterer du alle kontakter til et hukommelseskort

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på Startskærm, tap derefter på Icn sony app phonebook.
  2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Eksportér kontakter > SD-kort.
  3. Tap på OK.

Sådan eksporterer du alle kontakter til en USB-lagerenhed

Note

Når du eksporterer kontakter vha. denne metode, skal du først oprette forbindelse mellem enheden og en USB-lagerenhed, f.eks. et flashdrev eller en ekstern harddisk, vha. et USB-værtsadapterkabel. Se Oprettelse af forbindelse mellem enheden og USB-tilbehør for at få flere oplysninger om, hvordan du opretter forbindelse mellem enheden og en USB-lagerenhed.

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
  2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Eksportér kontakter > USB-lager.
  3. Tap på OK.