account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjælp os med at forbedre vores websted
Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Baggrund og temaer

Du kan tilpasse startskærmen til din egen stil ved hjælp af baggrundsbilleder og temaer.

Sådan ændrer du startskærmens baggrundsbillede

  1. Berør og hold ned på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
  2. Tap på Baggrund, og vælg en indstilling.

Sådan indstiller du et tema

  1. Berør og hold ned på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
  2. Tap på Temaer.
  3. Vælg en indstilling, og følg instruktionerne på enheden.

Note

Når du ændrer et tema, ændres baggrunden også i visse apps.

Var disse oplysninger nyttige for dig?
Ja Nej
Dit input er værdifuldt!
Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
Send
Tak for dit input!
Find dit produkt
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer