Ansigtsregistrering

Kameraet registrerer automatisk ansigter og angiver dem med rammer. En farvet ramme viser, hvilket ansigt der er i fokus. Der fokuseres på det ansigt, der er nærmest kameraet. Du kan også selv vælge, hvilket ansigt der skal være i fokus, ved at trykke på en af rammerne.

For at aktivere ansigtsregistrering

1. Stryg skærmen for at vælge Icn sony camera mode manual Manuelt optagetilstand.
    2. Tap på Icn sony menu settings l.
    3. Søg og tap på Fokustilstand > Registrering af ansigter.

Sådan tager du et foto ved hjælp af registrering af ansigter

1. Når kameraet er åbent, og Registrering af ansigter er aktiveret, skal du rette kameraet mod dit motiv. Der kan registreres op til fem ansigter, og hvert registreret ansigt indrammes.
    2. Tap på den ramme, du ønsker at vælge til fokus. Tap ikke, hvis du ønsker, at kameraet skal vælge fokus automatisk.
    3. Der vises en farvet ramme om det ansigt, der er i fokus. Tap på skærmen for at tage fotoet.